Keksas
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 140 g
Miltų 200 g
Kepimo miltelių 0.5 arbat. šaukštel.
Cukraus 50 g
Druskos 0.5 arbat. šaukštel.
Vanilinio cukraus 0.5 arbat. šaukštel.
Kakavos 2 valg. šaukšt.
Kiaušinių 3 vnt.
Kondensuoto pieno 150 g
Paruošimas:
Margariną ištrinkite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska. Supilkite kondensuotą pieną ir išmaišykite. Po vieną muškite kiaušinius, po kiekvieno gerai išmaišykit. Miltus sumaišykit su kepimo milteliais ir padalinkit pusiau. Taip pat padalinkit kiaušinių masę, į vieną iš jų įdėkit kakavos. Dėkite į margarinu išteptą formą. Mediniu pagaliuku maišykit abi tešlas. Skanaus :)
PANAŠŪS RECEPTAI