Keksiukai su serbentais
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 100 g
Varškės 250 g
Miltų 200 g
Aliejaus 50 g
Kiaušinių 3 vnt.
Kepimo miltelių 1 arbat. šaukštel.
Vanilinio cukraus 1 arbat. šaukštel.
Druskos 1 žiups.
Serbentų 0.5 stikl.
Paruošimas:
Mikseriu išplakite kiaušinius su cukrumi, tada sudėkite varškę ir gerai išsukite, įpilkite lydyto margarino ir aliejaus, išmaišykite. Atskirame inde sumaišykite miltus su kepimo milteliais, druska ir vaniliniu cukrumi, juos persijokite ir įberkite į skystą masę. Plakite, kol tešla taps vienalytė. Po šaukštą tešlos dėkite į keksiukų formeles, į kiekvieną įspauskite po 5-6 serbentus ir vėl užpilkite tešla, ant viršaus dar sudėkite po 3-4 uogas. Kepkite iki 175ºC įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Vietoje serbentų galite naudoti kitas mėgstamas uogas, vaisius šviežius ar džiovintus ar šokoladą. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.