Keksiukai su varškės ir kokoso kepurėle.
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 100 g
Miltų 95 g
Cukraus 25 g
Vanilinio cukraus 0.5 arbat. šaukštel.
Kavos 1 vnt.
Kiaušinio 1 vnt.
Druskos 1 žiups.
Kepimo miltelių 0.5 arbat. šaukštel.
Saldinto kondesuoto pieno 100 g
Įdarui: varškės 250 g
Kiaušinio 1 vnt.
Cukraus 2 valg. šaukšt.
Vanilinio cukraus 0.5 arbat. šaukštel.
Trupiniam - Kokoso drožlių 3 valg. šaukšt.
Cukraus 2 valg. šaukšt.
Miltų 2 valg. šaukšt.
Lydyto margarino 2 valg. šaukšt.
Paruošimas:
Sutarkuokite margariną, kad jis taptų minkštas. Sudėkite cukrų, druską vanilini cukrų į minkštą margariną ir mikserio pagalbą visą masę išplakite iki purumo. Supilkite saldintą kondensuotą pieną ir išplakite iki vientisos mases. Įmaišykite po vieną kiaušinį, po kiekvieno gerai išplakite. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir tirpia kava „3in1“. Jei naudojat kakavą, tai eiga tokia - padalinkite miltus į dvi dalis. Į vieną masę įmaišykite kakavą. Abi puses miltų sumaišykite su per pusę padalinta tešla. Miltų ir kavos mišinį pilkite į tešlos masę ir gerai išmaišykite. Varškę gerai ištrinkite su kiaušiniu, cukrumi bei vaniliniu cukrumi iki vientisos masės. Pasiruoškite trupinius. Visus ingridientus sumaišykite ir pirštais suformuokite trupinius. Formuokite keksiukus. Į kepimo skardą dėkite po valgomąjį šaukštą tešlos, o ant viršaus nepilną šaukštą varškės įdaro. Varškės gumulėlį šiek tiek įsprauskite į vidų, kad tešla jį apgaubtų. Galiausiai viską pabarstykite kokosiniais trupiniais ir šaukite į orkaitę 180 laips. maždaug 30 minučių.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.