Mini deserčiukas
Ingredientai:
Vanilinio cukraus 0.5 arbat. šaukštel.
Kondensuoto pieno 100 g
Druskos 0.5 arbat. šaukštel.
Kakavos 1.5 valg. šaukšt.
Kiaušinių 2 vnt.
Pabarstukų pagal skonį
Šokolado 50 g
Margarinas VILNIUS kepiniams 100 g
Paruošimas:
Minkštą margariną Vilnius, cukrų, vanilinį cukrų bei druską išplakite mikseriu iki purios masės. Supilkite kondensuotą pieną, išmaišykite. Įmuškite kiaušinius, gerai išplakite po kiekvieno. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir padalinkite į dvi dalis. Į vieną jų sudėkite kakavą ir išmaišykite. Į formeles įpilkite abiejų spalvų masės, šiek tiek pamaišykite, kad spalvos susipintų. Kepkite apie 40 min iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Iškepus pamirkykite garų vonelėje ištirpintame šokolade, papuoškite pabarstukais. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.