Vegetarinė pica
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 50 g
Sluoksniuotos tešlos 250 g
Kietai virtų kiaušinių 2 vnt.
Špinatų 100 g
Pomidorų padažo 100 ml
Porų 50 g
Fermentinio sūrio 150 g
Sojos padažo 2 valg. šaukšt.
Prieskonių picai 1 arbat. šaukštel.
Paruošimas:
Atšildykite sluoksniuotą tešlą ir įdėkite į indą, pateptą margarinu, šakute truputį pabadykite tešlą. Ant viršaus uždėkite kepimo popierių, užberkite keletą saujų žirnių ar pupelių ir kepkite 15 min. iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Nuimkite kepimo popierių su žirniais ar pupelėmis. Truputį suspauskite picos papločio iškilimus. Kol kepa paplotis, Vilniaus margarine apkepkite špinatus ir porą. Sumaišykite sojos padažą su 2 šaukštais pomidorų padažo ir paskleiskite ant picos papločio. Truputį užberkite tarkuoto sūrio. Tada sudėkite supjaustytus kiaušinius ir apkeptus špinatus su porais. Apiberkite tarkuotu sūriu, uždėkite pomidorų padažo ir užberkite prieskonius. Picą kepkite 15 min. iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.