Pica su tunu
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 70 g
miltų 300 g
aliejaus 50 g
sodos 1 arbat. šaukštel.
grietinės 125 g
vandens 50 g
tuno aliejuje 200 g
pomidorų 10 griežinėl
fermentinio surio 200 g
citrinos 5 griežinėl
pomidorų padažo 100 g
svoguno 1 vnt.
Paruošimas:
Ant nedidelės ugnies ištirpdykite margariną. Kol jis atvės, į dubenį sudėkite grietinę, sodą, aliejų, vandenį ir jau atvėsusį margariną. Viską gerai išmaišykite. Tada dėkite miltų tiek, kol tešla nebelips prie rankų. Padą plonai iškočiokite ir klokite į skardą. Aptepkite pomidorų padažu, pabarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu, tada dėkite smulkintą tuną, žiedais pjaustytą svogūną, keletą griežinėlių pomidoro ir keletą riekelių citrinos, dar truputį pabarstykite tarkuotu sūriu. Dėkite į orkaitę ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie pusvalandį.
PANAŠŪS RECEPTAI