Pica su tunu
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 70 g
miltų 300 g
aliejaus 50 g
sodos 1 arbat. šaukštel.
grietinės 125 g
vandens 50 g
tuno aliejuje 200 g
pomidorų 10 griežinėl
fermentinio surio 200 g
citrinos 5 griežinėl
pomidorų padažo 100 g
svoguno 1 vnt.
Paruošimas:
Ant nedidelės ugnies ištirpdykite margariną. Kol jis atvės, į dubenį sudėkite grietinę, sodą, aliejų, vandenį ir jau atvėsusį margariną. Viską gerai išmaišykite. Tada dėkite miltų tiek, kol tešla nebelips prie rankų. Padą plonai iškočiokite ir klokite į skardą. Aptepkite pomidorų padažu, pabarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu, tada dėkite smulkintą tuną, žiedais pjaustytą svogūną, keletą griežinėlių pomidoro ir keletą riekelių citrinos, dar truputį pabarstykite tarkuotu sūriu. Dėkite į orkaitę ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie pusvalandį.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.