Kibinai
Aprašymas:
tešlai 800 gr miltų 200 gr grietinės 3 kiaušiniai L dydžio 200 gr vilniaus kepinių margarino 0,5 a.š druskos įdarui 700 gr maltos mėsos 1 smulkiai supjaustytas svogūnas pagal skonį druskos,pipirų 1 kiaušinis ir 1 kiaušinis kibinų aptepimui. Miltus supilti į dubenį,įtarkuoti per burokinę tarką margariną,įdėti druską ir kapoti peiliu iki trupinių. Kitame dubenėlyje suplakti kiaušinius ir sumaišyti su grietine,gautą plakinį supilti į miltus ir užminkyti tešlą.Užminkytą tešlą padėti 30 min. į šaldytuvą.Iš atšaldytos tešlos pasidaryti 20 kamuoliukų,juos iškočioti,ant jų dėti paruošto įdaro ir suformuoti kibinus. Kepimo skardą iškloti kepimo popierium,ir sudėti kibinus. Praėjus 5 min,kai kibinai kepa,juos aptepti plaktu kiaušiniu. Kepti 200c apie 20-30min.SKANAUS.
PANAŠŪS RECEPTAI
Autorius: Ilona
Autorius: jurgita
Autorius: Almina
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.