Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varškės kremu
Aprašymas:
tešlai 375gr vilniaus kepinių margarino 500gr miltų 250ml šalto vandens 2 a.š druskos įdarui 0,5 indelio saldaus kondensuoto pieno 130 gr minkšto margarino president vanilines varškės apie 300gr Minkštą margariną plakti mikseriu kol pabals,palaipsniui po šaukštą ,vis plakant ,įmaišyti kondensuotą pieną,tada sudėti varškę,viską gerai išmaišyti ir padėti kremą į šaldytuvą 30 min. Kremą sudėti i konditerinį maišelį ir juo įdaryti ragelius...paprasta,greita ir labai skanu... varškė buvo su cukrum,tai saldumo pilnai užteko. Į dubenį išsijoti miltus ir druską. Miltų viduryje padaryti įdubimą, supilti vandenį, ištirpintą ir atvėsintą margariną. Margarino jums reikės apie 70gr. Imdami po truputį miltų iš kraštų užmaišyti tešlą. Išimti tešlą iš dubens ir keletą kartų perminkyti. Suformuoti rutulį, jo viršuje peiliu įpjauti kryžių. Dėti margariną tarp dviejų kepimo popieriaus lakštų ir kočėlu išmušti iki 1cm storio (jei reikia, rankomis formuokite margarino kraštus, kad gautųsi stačiakampis). Padėkite į šaldytuvą. Išimkiteti tešlą iš dubens ir padėti ant miltais pabarstyto paviršiaus. Kiek atlenkti kiekvieną tešlos kampą ir kočėlu iškočti, kol turėsite kažką panašaus į keturlapį dobilą (tešlos vidurys turėtų būti kiek storesnis nei kraštai). Į tešlos centrą dėti išmuštą margariną. Užlankstyti tešlos kraštus, kad visiškai jį paslėptų.Apversti tešlą ir iškočioti pailgą, maždaug 7-8 mm storio stačiakampį. Sulankstyti tešlą į tris dalis. Suvynioti tešlą į maistinę plėvelę ir padėti į šaldytuvą bent 30 minučių.Atvėsusią tešlą iškočioti ir supjaustyti pailgom juostelėm,jomis apvynioti ragelių formeles[jų neturint jas galima pasidaryti suglamžant foliją]ir kepti 15-20 min iki 220c įkaitintoj orkaitėj.Iškepusius ragelius atvėsinti ir įdaryti kremu,skanaus.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.