Kibinai
Ingredientai:
Miltai 500 g
Margarinas Vilnius 225 g Grietinė 100 g Kiaušiniai 2 rutuliukai Druska 1 pagal skonį Sprandinė 500 g Svogūnai 2 rutuliukai Sultinys 1 pagal skonį Druska, pipirai 1 pagal skonį
Paruošimas:
Sumaišykite miltus su druska. Šaltą margariną Vilnius supjaustykite mažais gabaliukais, ant jo užberkite miltų mišinį. Kapokite peiliu iki trupinių konsistensijos. Įmuškite kiaušinį, sudėkite grietinę ir išminkykite tešlą. Pusvalandžiui padėkite į šaldytuvą. Pasiruoškite įdarą: sukapokite mėsą, sudėkite margariną, prieskonius ir sultinį. Viską gerai išmaišykite. Padalinkite į 16 lygių dalių. Tešlą taip pat padalinkite į 16 gabaliukų. Iškočiokite tešlą, uždėkite mėsą ir formuokite kibiną. Aptepkite plaktu kiaušiniu ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30min. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|