Kibinai
Ingredientai:
Miltai 500 g
Margarinas Vilnius 225 g
Grietinė 100 g
Kiaušiniai 2 rutuliukai
Druska 1 pagal skonį
Sprandinė 500 g
Svogūnai 2 rutuliukai
Sultinys 1 pagal skonį
Druska, pipirai 1 pagal skonį
Paruošimas:
Sumaišykite miltus su druska. Šaltą margariną Vilnius supjaustykite mažais gabaliukais, ant jo užberkite miltų mišinį. Kapokite peiliu iki trupinių konsistensijos. Įmuškite kiaušinį, sudėkite grietinę ir išminkykite tešlą. Pusvalandžiui padėkite į šaldytuvą. Pasiruoškite įdarą: sukapokite mėsą, sudėkite margariną, prieskonius ir sultinį. Viską gerai išmaišykite. Padalinkite į 16 lygių dalių. Tešlą taip pat padalinkite į 16 gabaliukų. Iškočiokite tešlą, uždėkite mėsą ir formuokite kibiną. Aptepkite plaktu kiaušiniu ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30min. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.