Krepšeliai su lašiša
Ingredientai:
Margarinas Vilnius 110 g
Miltai 250 g
Grietinė 50 g
Kiaušiniai 1 rutuliukai
Druska 1 pagal skonį
Rūkyta lašiša 200 g
Varškė 200 g
Natūralus jogurtas 50 ml
Žalumynai 1 pagal skonį
Česnakai 1 pagal skonį
Paruošimas:
Sumaišykite miltus su kepimo milteliais, druska bei cukrumi. Šaltą margariną Vilnius supjaustykite mažais gabaliukais, ant jo užberkite miltų mišinį. Kapokite peiliu iki trupinių konsistensijos. Įmuškite kiaušinį, sudėkite grietinę ir išminkykite tešlą. Pusvalandžiui padėkite į šaldytuvą. Į keksiukų formeles formuokite krepšelius. Kepkite apie 20 min iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Pasiruoškite varškės kremą: varškę pertrinkite per sietelį, sudėkite naturalų jogurtą, žalumynus bei česnaką ir išsukite iki vientisos masės. Pripildykite krepšelius kremu, uždėkite lašišos. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI