Sluoksnioutos tešlos bandelės su varške
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 500 g
miltų 3 stikl.
varškės 500 g
kiaušinio 1 vnt.
džemo 1 stikl.
Paruošimas:
Miltus,kiaušinį,margariną,druska ir varškę greitai suminkyti ir 30 min palaikyti šaltoje vietoje.Iš atšalusios tešlos iškačiokite lakštą,sulenkite jį kaip voką ir vėl padėkite šaltai.Taip tešlą kačiokite ir lankstykite 2-3kartus.Iškačiokite lakštą supjaustykite kvadratais ir kepkite 200 temp .Iškepus patepkite džemu.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.