Varškės sausainiai
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 200 g
varškės 200 g
miltų 2 stikl.
sodos 1 arbat. šaukštel.
grietinės 2 valg. šaukšt.
kiaušinis 1 vnt.
Paruošimas:
Ant didelės lentelės peiliu kapojame margariną su miltais.Kai jie pavirsta trupiniais,dedame pertrintą varškę ir grietinę,sumaišyta su soda.Toliau viską kapojame,kol produktai sulimpa į tešlą.Tešlą atšaldome,tada iškačiojame ir išspaudžiame iš jos 10cm apvalius gabalėlius.Vienoje lėkštėje išplakame kiaušinį,o kitą įberiame cukraus.Tešlos gabalėlius viena puse vilgome į kiaušinio plakinį,o po to į cukrų. Gabalėlius lenkiame per pusę cukrumi į vidų ir dar kartą per pusę.Dedami į kepimo popieriumi ištiestą skardą. 220 temp kol gražiai pagelsta.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.