Varškės sausainiai
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 200 g
varškės 200 g miltų 2 stikl. sodos 1 arbat. šaukštel. grietinės 2 valg. šaukšt. kiaušinis 1 vnt.
Paruošimas:
Ant didelės lentelės peiliu kapojame margariną su miltais.Kai jie pavirsta trupiniais,dedame pertrintą varškę ir grietinę,sumaišyta su soda.Toliau viską kapojame,kol produktai sulimpa į tešlą.Tešlą atšaldome,tada iškačiojame ir išspaudžiame iš jos 10cm apvalius gabalėlius.Vienoje lėkštėje išplakame kiaušinį,o kitą įberiame cukraus.Tešlos gabalėlius viena puse vilgome į kiaušinio plakinį,o po to į cukrų. Gabalėlius lenkiame per pusę cukrumi į vidų ir dar kartą per pusę.Dedami į kepimo popieriumi ištiestą skardą. 220 temp kol gražiai pagelsta.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|