Jūros gėrybių pica ,, Keturi ''
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 40 g
Grietinė 70 g
Sodos 1 arbat. šaukštel.
Miltų 300 g
Vandens 025 stikl.
Aliejaus 1 arbat. šaukštel.
Paruošimas:
Sumaišykite grietinę su soda, supilkite į miltus. Margariną ištirpinkite ir pilkite į miltus. Supilkite aliejų. Minkykite tešlą. Jei tešla limpa, įberkite miltų. Dėkite savo mėgstamus ingridientus ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 min. Aš naudojau keturis skirtingus įdarus su jūros gėrybėmis.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.