Kopūstų pyragas
Autorius: Neringa
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 130 g
Miltai 200 g
Kiaušinis 1 g
Druska,cukrus 1 žiups.
Kopūstas 0.5 vnt.
Svogūnas 1 vnt.
Aliejaus 2 valg. šaukšt.
Krapai 1 pagal skonį
Sūris 100 g
Spanguolių 1 saujelė
Kiaušiniai 3 vnt.
Grietinė 150 g
Paruošimas:
Į miltus sudėti pjaustytą kepinių margariną, sukapoti , įmušti kiaušinį ,įpilti vandens , įberti druskos ir užminkyti tešlą. Jos rutulį suvynioti į foliją valandai laiko dėti į šaldytuvą. Iš tešlos iškočioti skritulį aplipdyti kepimo indą ,subadyti šakute ir dar pusvalandį dėti į šaldytuvą. Kopūstą susmulkinti ir kartu su pjaustytu svogūnu apkepinti aliejuje .Pagardinti druska, cukrumi, krapais uždengti ir troškinti , kol suminkštės .Atšalusia tašla apspausti kepimo indą ir šonus . Tolygiai paskirstyti įdarą apibarstyti tarkuotu sūriu ir uogomis .Kiaušinius sumaišyti su grietine ir užpilti ant viršaus .kepti 180 orkaitėje apie 30 minučių .
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.