Kefyriniai keksiukai
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 100 g
Cukraus 100 g
Kiaušiniai 3 vnt.
Kepimo milteliai 1 arbat. šaukštel.
Manų kruopos 1 stikl.
Miltų 1 stikl.
Kefyro 1.5 stikl.
Paruošimas:
Manus sumaišykite su kefyru. Atskirame inde iki purumo išsukite kiaušinius su cukrumi. Po truputį suberkite su kepimo milteliais sumaišytą stiklinę miltų, manų ir kefyro mišinį. Gerai išsukite. Paskiausiai įmaišykite lydytą atvėsintą margariną ir kepkite apie pusvalandį 180 C orkaitėje specialiose keksiukų formose
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.