Pica su kalakutiena
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 200 g
Miltai 400 g Kiaušinis 1 vnt. Šaltas vanduo 5 valg. šaukšt. Varškė 180 g Malta kalakutiena 500 g Cukinija 1 vnt. Cukrus 1 arbat. šaukštel. Druska 2 žiups. Paprika 1 vnt. Alyvuogių aliejus 2 valg. šaukšt. Fermentinis sūris 250 g Paprikų kečupas 100 g Alyvuogės 1 sauja Prieskoniai picai 2 arbat. šaukštel. Krapai 1 arbat. šaukštel. Margarinas VILNIUS kepiniams 15 g
Paruošimas:
Miltuose peiliu sukapojamas margarinas, įdedama: cukrus, druskos arb. šaukštelis, kiaušinis, vanduo. Viskas gerai išmaišoma, padaroma vienaalytė tešla, kuri padedama į šaldytuvą pusei valandos. Kepimo indas patepamas sviestu. Įdėti tešlą į indą ir paskleisti rankomis. Įdaras: įkaitintame alyvuogių aliejuje apkepinama kubeliais supjaustyta paprika (0,5), apkepinama kubeliais supjaustyta pusė jaunos cukinijos. Į keptuvę įdedama malta kalakutiena ir pamaišant kepama, Įdedama arb. šaukštelis druskos, arb. šaukšelis prieskonių picai, šaukštelis krapų (šaldytų). Burokine tarka sutarkuoti fermentinį sūrį. Saują sūrio užberti ant tešlos, įdėti įdarą - apkeptą maltą kalakutieną. Užberti likusį sūrį, ant viršaus uždėti supjaustytas alyvuoges, uždėti paprikos kečupą. Užberti prieskonių picai. Kepti įkaitintoje orkaitėje iki 200*C apie 30 min. kol kraštai atšoks nuo sienelių.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|