Meduolinis šokolado pyragas
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 180 g
Miltai 425 g
Druska 1 žiups.
Cukrus 125 g
Soda (nugesinta) 1 arbat. šaukštel.
Kepimo milteliai 1 arbat. šaukštel.
Cinamonas 0.5 arbat. šaukštel.
Medus 200 g
Kiaušiniai 2 vnt.
Kakava 20 g
Juodasis šokoladas 100 g
Malti gvazdikėliai 0.5 arbat. šaukštel.
Maltas imbieras 0.5 arbat. šaukštel.
Paruošimas:
Ant silpnos ugnies ištirpinti margariną su cukrumi, juoduoju šokoladu bei medumi. Įdedame nugesintą sodą (ant šaukštelio sodos užpilame truputį acto ir palaukiame, kol soda užputos). Įmušame kiaušinį. Prieskonius, kepimo miltelius bei kakavą sumaišyti su miltais ir supilti į margarino masę. Tešlą sukrėsti į margarinu pateptą indą ir kepti įkaitintoje 180 laipsnių temperatūroje 25-30 minutes. Skanaus :*
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.