Šokoladiniai keksiukai
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 200 g
Miltai 190 g
Kepimo milteliai 0.5 arbat. šaukštel.
Cukrus 50 g
Vanilinis cukrus 0.5 arbat. šaukštel.
Druska 0.5 arbat. šaukštel.
Kakava 3 valg. šaukšt.
Kiaušiniai 3 vnt.
Kondensuotas pienas 200 g
Paruošimas:
Pagaminkite tešlą pagal kekso tešlos pamoką. Kepkite apie 20 min. 180 laipsnių temperatūroje. Apibarstykite cukraus pudra ir patiekite su mėgstamais ledais ir uogomis. Aš naudojau miško uogų ledus ir avietes.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.