Mielinė pica su grybais ir žiediniais kopūstais
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 50 g
Miltai 500 g
Pienas 250 ml
Mielės 7 g
Cukrus 1 valg. šaukšt.
Druska 1 arbat. šaukštel.
Kiaušiniai 2 vnt.
Aliejus 50 ml
Grietinė 50 g
Fermentinis sūris 200 g
Žiedinis kopūstas 1 vnt.
Svogūnas 1 vnt.
Paruošimas:
Paruoškite tešlą pagal pateiktą mielinės tešlos receptą. Nulupkite svogūną ir pakepinkite su grybais, įmeskite ir pipirus, pasūdykite pagal skonį. Aš naudojau miško grybus, tačiau galite bandyti naudoti ir pievagrybius. Išdorokite žiedinį kopūstą ir pavirkite 5 min pasūdytame vandenyje. Iškočiokite tešlą ir patepkite pomidorų padažu. Išdėliokite žiedinį kopūstą, grybus su svogūnais ir apibarstykite fermentiniu sūriu. Kepkite apie 20 min. iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.