Šventiniai keksiukai
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 25 g
Pienas 75 g
Miltų 75 g
Kepimo miltelių 0.5 arbat. šaukštel.
Kiaušiniai 2 vnt.
Cukrus(smulkus) 125 g
Glajui: margarinui 25 g
Maskarponės sūris 100 g
Cukraus pudra 200 g
Paruošimas:
Pieną užkaitinkite iki virimo, bet neužvirti. Nuimti nuo ugnies ir jame ištirpinti margariną. Palikti vėsti tik reikia vis pamaišyti. Kiaušinius su vanile plakti iki baltų putų. Vis plakant po truputį dėti cukrų. Įsikoti miltų, kepimo miltelių, pamažu supilti pieną su margarinu. Tešla turi būti gana skysta. Supilti keksiukus į formeles užpildant 2/3 formelės. Kepti apie 15 min. 200 C orkaitėje. Glaistui ištirpdyti sviestą , išplakti sūrį su cukraus pudra iki purumo, supilti ištirpintą margariną. Palaikyti šaldytuve bent valandą ir tada konditeriniu švirkštu išspausti ant keksiukų.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.