Mielinės spurgos su dešrele
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 25 g
miltų 300 g
šilto pieno 100 ml
kiaušinio 1 vnt.
sausų mielių 3 arbat. šaukštel.
dešrelių 500 g
Paruošimas:
Ištirpdame margariną,sudedame pieną,kiaušinį,sausas mielias,druskos,miltus,ją iškildome,iškačiojame 1cm storio lakštą ir supjaustom juostelėmis.Kekvieną dešrelę apvyniojamejuostele.Leidžiame pyragėliams pakilti 10 min ir kepame įkaitintame aliejuje,kol stipriai parus.Nusausiname ant popierinio rankšluoščio.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.