Apelsininis keksas
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 175 g
miltų 175 g
rudojo cukraus 175 g
kepimo miltelių 1.5 arbat. šaukštel.
kiaušiniai 3 vnt.
glajui CUKRAUS PUDROS 250 g
apelsinų sulčių 3 valg. šaukšt.
Paruošimas:
Į dubenįpersijojame miltus,kepimo miltelius,beriame cukrų,dedame minkštą margariną,įmušame kiaušinius,sudedame apelsino žievelę.Viską išsukame mediniu šaukštu iki vientisos masės.Pilame tešlą į aliejumiišteptą formą ir kepame 180temp. 30 min Atvėsiname Glajus Į sultis beriame žievelę ir po truputį cukraus pudrą.Maišome mediniu šaukštu,kol gausime vienalytę masę.Glajus neturi būti labai tirštas.Dedame pyragą į lėkštę užpilame glajų
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.