Grybukai
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 180 g
Miltai 500 g
Cukraus pudra 2 valg. šaukšt.
Meduolių prieskoniai 2.5 arbat. šaukštel.
Apelsino žievelė 1 vnt.
Gesinta soda 1 arbat. šaukštel.
Kiaušinis 1 vnt.
Medus 3 valg. šaukšt.
Actas 1 arbat. šaukštel.
Paruošimas:
Pagaminti meduolinę tešlą pagal meduolinės tešlos pamoką ir kepti grybukus "grybukų keptuvėje".
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.