Sluoksniuotos tešlos bandelės su obuoliais
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 375 g
Miltai 500 g
Druska 2 arbat. šaukštel.
Vanduo 250 ml
Obuoliai 10 vnt.
Paruošimas:
Paruošti tešlą pagal sluoksniuotos tešlos pamoką. Nuluptus ir supjaustytus obuolius sumaišyti su cukrumi ir cinamonu. Iškočioti tešlą, atpjauti kvadratėlį, kiekviename jo kampe padaryti įpjovimus, kad suėmus kampučius gautusi gėlytė.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.