Likeriniai keksiukai
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 200 g
Cukrus 200 g
Kiaušiniai 5 vnt.
Miltai 100 g
Bulvių krakmolas 150 g
Kepimo milteliai 3 arbat. šaukštel.
Vanilinis cukrus 3 arbat. šaukštel.
Likeris (kiaušininis ar kt.) 250 ml
Cukraus pūdra (glajui) 150 g
Likeris (glajui) 5 valg. šaukšt.
Paruošimas:
Sumaišome miltus, krakmolą, kepimo miltelius. Kiaušinius gerai išplakame su cukrumi. Plakant kiaušinius, supilame likerį, bei lydytą margariną, gerai išplakame. Į šią masę persijojame birius produktus ir greitai viską išsukame mediniu šaukštu. Tešla gausis skysta. Tešlą pyliojame į kepimo sijonėlius, kepame 25-30min, 180 C karštumo orkaitėje. Kai keksiukai iškepa ir atvėsta, aplaistome juos glajumi. P.s. kai keksiukai kepa, orkaitės nedarinėjame, nes tuo met jie gali subliukšti.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.