Šventiniai meduoliai
Aprašymas:
450 gr. miltų 150 gr. rudojo cukraus 100 g. vilniaus margarino 2 kiaušiniai 100 gr. medaus 2 arb. šaukšteliai gesintos sodos prieskonių meduoliams Į dubenį įmušti kiaušinius, supilti cukrų, medų ir tirpintą margariną, viską išmaišyti. Dubenį dėti ant garų ( puodo su verdančiu vandeniu) ir maišyti, kol cukrus ištirps, nukelti nuo garų, supilti sodą ir gerai išsukti, tešla suputos,tada suberti miltus ir užminkyti minkštą tešlą ( jeigu per skysta įdėti miltų ). Atšaldyti nereikia, iš karto kočiokite ir išspauskite figūrėles . Orkaitę įkaitinti iki 220 C, dėkite meduoliukus, ir tik jiems iškilus traukite lauk.Meduoliai kepa labai greit,iškepusius galima papuošti.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.