Pica su Mocarela ir špinatais
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 50 g
Miltai 500 g
Kiaušiniai 2 vnt.
Šilto pieno 250 ml
Cukrus 1 valg. šaukšt.
Druskos 1 žiups.
Aliejus 50 ml
Grietinės 50 ml
Sausų mielių 7 g
Malta kiauliena 500 g
Špinatų 1 saujos
Mocarela sūrio 250 g
Svogūno 2 vnt.
Pomidorai 2 vnt.
Prieskoniai 1 žiups.
Paruošimas:
Pasiruošiam elastingą mielinę tešlą. Ją iškočiojam i kepimo skardą. Tešla patepam pomidorų padažu arba pomidorų pasta ir pabarstom picos prieskoniais. Tada dedam pakepintą su mėgstamais prieskoniais maltą kiaulieną. Ant viršaus dedam stambiai pjaustytą svogūną, pomidorą, Mocarela sūrį ir špinatų lapelius. Paruoštą pica dedam į įkaitintą iki 200 laipsnių orkaitę. Kepam apie 25 min.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.