Pica Skanumėlis
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 70 g
Miltai 300 g
Soda 1 arbat. šaukštel.
Grietinė 125 g
Vandens 0.25 g
Aukščiausios rūšies daktariškos dešros 500 g
Karštai rūkytos Panevėžio filė 100 g
Fermentinio sūrio 300 g
Svogūno 1 galva
Marinuotų agurkėlių 6 vnt.
„Bonduelle Mexico“ daržovių padažo 340 g
Prieskoniai picai 1 žiups.
Paruošimas:
Ant nedidelės ugnies ištirpinkite margariną. Į dubenį suberkite miltus, sudėkite grietinėje gesintą sodą, aliejų, vandenį ir jau atvėsusį margariną, šiek tiek pasūdykite. Viską gerai išminkykite, kol tešla nebelips prie rankų. Tada padą kočiojam plonai ir dedam i skardą. Aptepam pomidorų padažu arba pomidorų pasta, pabarstom picos prieskoniais pagal skonį, apibarstom tarkuotu fermentiniu sūriu. Ant viršaus dedam smulkiai pjaustytą daktarišką dešrą, Panevėžio file, marinuotus agurkus, supjaustytą svogūną, „Bonduelle Mexico“ daržovių padažą. Paruoštą pica dedam į įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę ir kepam apie 35 min.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.