Aguoninis keksas
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 200 g
Miltų 350 g
Kepimo miltelių 1 arbat. šaukštel.
Kiaušinių 4 vnt.
Aguonų 100 g
Citrinos 0.5 vnt.
Paruošimas:
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, margariną išsukti iki purumo. Maišant sumušti kiaušinius, suberti cukrų, miltus. Iš pusės citrinos išspausti sultis. Į tešlą supilti citrinos sultis ir aguonas.Masę sudėti į aliejumi išteptą kekso formą ir kepti 45-60min. Skanųjį keksą palikti ataušti formoje. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.