Vanilinis keksas su varške ir džiovintom vyšniom
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 200 g
miltai 200 g
cukrus 50 g
vanilinis cukrus 1 pak.
kiaušiniai 3 vnt.
pertrinta varškė 200 g
džiovintos vyšnios 100 g
kondensuotas pienas 200 g
druska 0.5 arbat. šaukštel.
kepimo milteliai 0.5 arbat. šaukštel.
Paruošimas:
Į sutarkuotą margariną sudėti cukrų, vanilinį cukrų, druską, supilti kondensuotą pieną, varškę, vanilinį cukrų ir gerai viską išmaišyti iki vientisos masės. Visą laiką maišant, įmušti po vieną kiaušinius. Sumaišytus miltus su kepimo milteliais supilti dubenį su paruošta margarino-cukraus-varškės-kiaušinių mase, suberti džiovintas vyšnias ir dar kartą viską gerai išmaišyti. Kepti iki 175 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 min.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.