Meduoliniai grybukai
Aprašymas:
310 g miltų 2 kiaušiniai 120 g margarino arba margarino (kepiniams) 100 g cukraus 30 g medaus,galima ir dirbtinio 110 g grietinės pusė arbatinio šaukštelio sodos truputis vanilino,cinamono,maltų gvaizdikėlių Sodą nugesiname su trupučiu acto. Į dubenį dedame kiaušinius, margariną, cukrų, medų, prieskonius, sumaišome. Dubenį statome į kitą indą su vandeniu ir tokioje vandens vonelėje maišant, pakaitiname, kol margarinas, cukrus ištirps. Paliekame truputį pravėsti.Tada pilame sodą, grietinę, sumaišome. Beriame persijotus miltus ir išmaišome.Kepame gerai įkaitintoje grybukų keptuvėje.Galima papuošti šokoladu ir baltu glajumi.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.