Biskvitinis obuolių pyragas
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 125 g
cukraus 125 g
miltų 125 g
pieno 3 valg. šaukšt.
kepimo miltelių 1 arbat. šaukštel.
vanilinio cukraus 2 arbat. šaukštel.
kiašiniai 2 vnt.
obuoliai 2 vnt.
rudojo cukraus,cinamono 1 arbat. šaukštel.
Paruošimas:
Margariną išplakit su cukrumi, kol cukrus beveik ištirps, tuomet po vieną įmuškit kiaušinius vis gerai išplakdami. Į gautą masę supilkite pieną ir dar kartą viską gerai išplakite. Miltus sumaišykite su vaniliniu cukrumi ir kepimo milteliais. Šį mišinį suberkite į kiaušinių margarino masę, išmaišykite iki vientisos masės. Tešlą supilkite į 21cm skersmens kepimo formą, kurią prieš tai patepkite margarinu ar išklokite kepimo popieriumi. Obuolius nulupkite ir supjaustykite riekelėmis, juos sumaišykite su ruduoju cukrumi ir cinamonu. Obuolius sudėliokite ant pyrago viršaus truputį paspausdami. Orkaitę įkaitinkite iki 200C temp. pyragą kepkite apie 35min. kol įsmeigus medinį pagaliuką jį ištrauksite sausą.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.