Skruzdėlyno pyragaičiai
Autorius: Jolka
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 70 g
kiausinis 1 vnt.
cukraus 100 g
pieno 4 arbat. šaukštel.
sodos 0,5 arbat. šaukštel.
miltu 250 g
riesutu 200 g
kremui;kondensuoto pieno 1 ind.
sviesto 200 g
Paruošimas:
Kiaušinį su cukrumi ištrinti, sudėti suminkštintą margariną VILNIUS, pieną, sodą ir viską gerai išmaišyti. Suberti miltus, suminkyti tešlą ir palaikyti šaldytuve 2 val. Atsaldytą tešlą sumalti mėsmale ir paskleidus skardoje iškepti. Atšaldyti, susmulkinti. Trupinius sumaišyti su kremu. Masę dėti į dubenį, formuojant kalnelį. Viršų apibarstyti aguonomis. Padėti šaltai, kad sustingtų, ir.. skanaus !
Kremui: sviestą ištirpinu ir pakaitinu su kondensuotu pienu, įdedu paskrudintų riešutų. Šį kartą formavau mažus skruzdėlynus ir juos apvoliojau riešutuose, skanumėlis!
Recepto istorija:
Šis receptas atkeliavo iš senos močiutės knygos.Tai lengvai ir greitai pagaminamas desertas, kuriuo galite nustebinti savo draugus ir artimuosius. Pabandykit, tikrai nenusivilsite!!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.