Skruzdėlyno pyragaičiai
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 70 g
kiausinis 1 vnt. cukraus 100 g pieno 4 arbat. šaukštel. sodos 0,5 arbat. šaukštel. miltu 250 g riesutu 200 g kremui;kondensuoto pieno 1 ind. sviesto 200 g
Paruošimas:
Kiaušinį su cukrumi ištrinti, sudėti suminkštintą margariną VILNIUS, pieną, sodą ir viską gerai išmaišyti. Suberti miltus, suminkyti tešlą ir palaikyti šaldytuve 2 val. Atsaldytą tešlą sumalti mėsmale ir paskleidus skardoje iškepti. Atšaldyti, susmulkinti. Trupinius sumaišyti su kremu. Masę dėti į dubenį, formuojant kalnelį. Viršų apibarstyti aguonomis. Padėti šaltai, kad sustingtų, ir.. skanaus !
Kremui: sviestą ištirpinu ir pakaitinu su kondensuotu pienu, įdedu paskrudintų riešutų. Šį kartą formavau mažus skruzdėlynus ir juos apvoliojau riešutuose, skanumėlis!
Recepto istorija:
Šis receptas atkeliavo iš senos močiutės knygos.Tai lengvai ir greitai pagaminamas desertas, kuriuo galite nustebinti savo draugus ir artimuosius. Pabandykit, tikrai nenusivilsite!!
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|