Biskvitiniai grybukai, voveraitės ir mėnuliukai
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 200 g
miltai 125 g
cukrus 125 g
vanilinis cukrus 1 pak.
kepimo milteliai 1 arbat. šaukštel.
druska 2 žiups.
kiaušiniai 5 vnt.
Paruošimas:
Ištirpinti kepinių margariną ir palikti kol atvės. Nuo trynių atskirtus kiaušinių baltymus plakti su žiupsneliu druskos ir puse cukraus kiekio iki standžių putų. Likusį cukrų išplakti su kiaušinių tryniais ir žiupsneliu cukraus ir vaniliniu cukrumi iki masė padidės dvigubai, o cukrus visiškai ištirps. Į trynių masę įmaišyti porą šauktų baltymų masės ir supilti persijotus miltus su kepimo milteliais, supilti atvėsusį margariną. Viską gerai išmaišius, sudėti likusius baltymus ir atsargiai dar kartą viską išmaišyti. Kepti įkaitintoje specialioje formoje
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.