„Nutella“ keksiukai
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 50 g
Miltai 150 g
Cukrus 60 g
„Nutella“ 300 g
Pienas 150 ml
Kiaušiniai 1 vnt.
Kepimo milteliai 2 arbat. šaukštel.
Kapoti lazdyno riešutai 80 g
Paruošimas:
Lydyta margariną sumaišome su pienu ir „Nutella“(200g, likusį 100g paliekame įdarui). Kitame dubenyje sumaišome miltus, kepimo miltelius, cukrų. Ant birių produktų supilame margarino ir „Nutellos“ mišinį bei gerai paplaktą kiaušinį. Suberiame riešutus. Tešlą išpyliojame į kepimo sijonėlius, ant kiekvieno keksiuko dedame po šaukštelį „Nutellos“ . Kepame 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 25-30min.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.