Tortas MARGARITA
Aprašymas:
Paruošimui Jums reikės: 5 Kiaušinio tryniai 125 g miltų 200 g cukraus 75 g krakmolo 1 arb. šaukštelis kepimo miltelių 5 valg. šaukštas karšto vandens 20gr vilniaus margarino TORTAS 'MARGARITA' gaminimas : Į kiaušinių trynių bei karšto vandens plakinį suberkite cukrų, vanilinį cukrų ir maišykite, kol ištirps. Paskui suberkite persijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais bei krakmolu, įmaišykite standžiai suplaktus baltymus. Gautą tešlą tolygiai paskirstykite kepimo popieriumi išklotoje formoje,formos kraštus ištepkite margarinu.Kepkite apie 20-30 min. iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Atvėsusį biskvitą perpjaukite horizontaliai pusiau,i tris dalis,ir pertepti paruoštu kremu. kremui reikia. Didelio indelio grietinėlės 450 g. , 36 proc. Braškių ( tik šviežių ) , pagal pareikį , maždaug puse kg,galima naudoti šaldytas. Cukraus ir citrinos rūgštelės , pagal savo skonį Želatinos 1 didelis šaukštas Sutriname trečdalį dalį braškių į piure . Želatiną išbrinkiname , ištirpiname . Biskvitą padaliname į 3 dalis . Išplakame puse grietinėlės su cukrumi , į ją sudedame braškių piure ir supilame ištirpintą želatiną ( viską darome greitai ) . Dedame į formą biskvitą , ant jo supilame grietinėlės - braškių masę . Uždedame kitą biskvitą . Vėl išplakame likusę grietinėlę su cukrumi ir citrinos rūgštele , ją sudedame ant biskvito . Braškes supjaustome gabaliukais , kokiais jūs norite , ir jas susmaigstome į grietinėlę . Dedame trečią biskvitą , truputi paspaudžiame .Aptepame torto šonus ir viršų plakta grietinėle ir papuošiam šokoladu ir braškėm.Tai labai gaivus ir skanus tortas.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.