Kibinai
Ingredientai:
Margarinas VIlnius 200 g
Miltai 400 g
Kiaušinis 1 vnt.
Grietinė 2 valg. šaukšt.
Vištos krutinėlė 500 g
Pievagrybiai 300 g
Svogūnas 1 vnt.
Paruošimas:
Pagaminti tešlą pagal kapotos tešlos receptą. Supjaustyti vištos krūtinėlę, pievagrybius, svogūnus, įdėti majonezo ir prieskonių. Iškočioti tešlą, dėti įdarą ir formuoti kibinus.
PANAŠŪS RECEPTAI
Autorius: Ilona
Autorius: sakynimod
Autorius: jurgita
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.