Kokosiniai pyragėliai
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 50 g
Grietinėlė 200 g
Cukrus 80 g
Kokosų drožlės 200 g
Šokoladas 200 g
Paruošimas:
Puode išmaišykite margariną, cukrų, ir grietinėlę. Suberkite kokosų drožles ir gerai išmaišykite. supilkite mase ant kepimo popieriaus (storis apie 2cm) palaukite kol atvės ir supjaustykite. Išlydykite šokoladą. Merkite kokosinį rutuliuką į šokoladą. Palaukite kol šokoladas sustinks
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.