„Pina Colada“ keksiukai
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 230 g
Miltai 350 g
Kiaušiniai 3 vnt.
Cukrus 250 g
Kokosų grietinėlė 200 ml
Konservuoti ananasų gabalėliai 400 g
„Pina Colada“ likeris 2 valg. šaukšt.
Kepimo milteliai 2 arbat. šaukštel.
Soda 1 arbat. šaukštel.
Paruošimas:
Dideliame dubenyje sumaišome miltus, kepimo miltelius, sodą. Minkštą margariną plakame su cukrumi, kol mase pabals. Po vieną įmušame kiaušinius. Išplakame. Supilame grietinėlę, romą arba likerį, suberiame persijotus birius produktus, Viską gerai išmaišome. Galiausiai sudedame nuvarvintus ananasų gabalėlius. Tešlą pilame į kepimo sijonėlius, kepame 190 C įkaitintoje orkaitėje, apie 20-25 min. Galima papuošti plakta grietinėle, kokosų drožlėmis, ananasų gabalėliais.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.