Plikyti pyragaičiai su braškėmis
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 100 g
Miltų 150 g Cukraus 40 g Vanilinio cukraus 1 pakelis Druskos 0.5 arbat. šaukštel. Kiaušinių 4 vnt. Pieno 125 ml Vandens 125 ml Įdarui reikės:grietinėlės 300 g Cukraus pudros 1 valg. šaukšt. Braškių 100 g Juodojo šokolado 80 g
Paruošimas:
Pieną, vandenį, druską, cukrų ir margariną Vilnius sudėkite į puodą storu dugnu, viską išmaišykite ir užvirinkite. Tuomet supilkite miltus ir nuolatos maišykite, kol tešla atšoks nuo puodo sienelių. Tuomet, nuolat maišant, į tešlą po 1 muškite kiaušinius. Tešla turi tapti lygi ir elastinga. Paruoštą tešlą formuokite konditeriniu švirkštu ar maišeliu. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-35 min. Grietinėlę suplakite su cukraus pudra. Atvėsusius pyragaičius perpjaukite pusiau , vieną pusę aptepkite kremu, uždėkite braškių skiltelių ir uždenkite kita puse. Juodąjį šokoladą ištirpinkite karšto vandens vonelėje ir apliekite pyragėlius. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|