Plikyti pyragaičiai su braškėmis
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 100 g
Miltų 150 g
Cukraus 40 g
Vanilinio cukraus 1 pakelis
Druskos 0.5 arbat. šaukštel.
Kiaušinių 4 vnt.
Pieno 125 ml
Vandens 125 ml
Įdarui reikės:grietinėlės 300 g
Cukraus pudros 1 valg. šaukšt.
Braškių 100 g
Juodojo šokolado 80 g
Paruošimas:
Pieną, vandenį, druską, cukrų ir margariną Vilnius sudėkite į puodą storu dugnu, viską išmaišykite ir užvirinkite. Tuomet supilkite miltus ir nuolatos maišykite, kol tešla atšoks nuo puodo sienelių. Tuomet, nuolat maišant, į tešlą po 1 muškite kiaušinius. Tešla turi tapti lygi ir elastinga. Paruoštą tešlą formuokite konditeriniu švirkštu ar maišeliu. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-35 min. Grietinėlę suplakite su cukraus pudra. Atvėsusius pyragaičius perpjaukite pusiau , vieną pusę aptepkite kremu, uždėkite braškių skiltelių ir uždenkite kita puse. Juodąjį šokoladą ištirpinkite karšto vandens vonelėje ir apliekite pyragėlius. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.