Sausainiai su šokoladu
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 100 g
Miltų 200 g
Cukrus naudojau rudajį 50 g
Kiaušinis 1 vnt.
Druskos 1 žiups.
Grietine 1 valg. šaukšt.
Paruošimas:
1. Miltus sumaišyti su cukrum ir druska. 2. iš šaldytuvo išimti margariną ir gabaliukais supjaustyti ant margarine milti miltų mišinį. 3. Kapoti vienu ar dviem peiliais kol margarino gabaliukai apsivels miltais. 4. Į miltų kauburėlį padaryti duobutę ir įmušti kiaušinį, sudėti grietinę. 5. Maišyti miltais semdami miltais nuo kauburėlio kraštų iki centro. Baigiant supilti stambiai kapota šokolada. 6. Masę rankomis suminkyti į vienalytę masę. 7. Suspauskite tešlą į gniužulą, dėti į plastaminį maišą ir bent pusvalandį dėtį į šaldytuvą. 8. Rankom formuoti sausainius ar kočioti ir išspasti norimos normos sausainius. 9. Kepti 180 laips. apie 15 min.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.