Plikytos tešlos spurgos
Autorius: Neringa
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 80 g
Pienas 1 stikl.
Giretinė 0.5 stikl.
Kiaušiniai 4 vnt.
Cukrus 80 g
Miltai 300 g
Druska 1 saujelė
Vanilinis cukrus 1 arbat. šaukštel.
Mielės 25 g
Paruošimas:
Kepinių margariną, pieną, grietinę, vanilinį cukrų, pusę cukraus kiekio ir druską sumaišykite bei užvirinkite.Iškart suberkite visus miltus ir maišykite, kol tešla sulips į gumulą. Tešlą šiek tiek atvėsinkite, maišydami įmuškite po vieną kiaušinį. Mieles sumaišykite su šiltu pienu ir likusiu cukrumi. Įmaišykite į tešlą ir ją kildinkite, kol dvigubai padidės.Formuokite renkomis spurgas ir virkite riebaluose.
PANAŠŪS RECEPTAI