Plikytos tešlos spurgos
Autorius: Neringa
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 80 g
Pienas 1 stikl.
Giretinė 0.5 stikl.
Kiaušiniai 4 vnt.
Cukrus 80 g
Miltai 300 g
Druska 1 saujelė
Vanilinis cukrus 1 arbat. šaukštel.
Mielės 25 g
Paruošimas:
Kepinių margariną, pieną, grietinę, vanilinį cukrų, pusę cukraus kiekio ir druską sumaišykite bei užvirinkite.Iškart suberkite visus miltus ir maišykite, kol tešla sulips į gumulą. Tešlą šiek tiek atvėsinkite, maišydami įmuškite po vieną kiaušinį. Mieles sumaišykite su šiltu pienu ir likusiu cukrumi. Įmaišykite į tešlą ir ją kildinkite, kol dvigubai padidės.Formuokite renkomis spurgas ir virkite riebaluose.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.