Šokoladinės širdelės
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 200 g
Cukrus 150 g Kiaušinis 1 vnt. Vanilinis cukrus 1 arbat. šaukštel. Kakavos milteliai 4 valg. šaukšt. Kepimo milteliai 1 arbat. šaukštel. Miltai 500 g
Paruošimas:
1. Margariną sutrinkite su cukrumi, įmuškite ir išplakite kiaušinį.
2. Kepimo miltelius, kakava ir vanilinį cukrų sudėti ir išmaišyti su miltais.
3. Viska susėti į vieną dubenį išminkyti.
4. Kelioms valandoms tešlą palikite šaldytuve.
5. Iškočiokite suformuluokite norimas figūrėles. Apibarstykite perliniu cukrumi.
6. Kepkite 170 C apie 10 - 12 min.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2022 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|