Šokoladinės širdelės
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 200 g
Cukrus 150 g
Kiaušinis 1 vnt.
Vanilinis cukrus 1 arbat. šaukštel.
Kakavos milteliai 4 valg. šaukšt.
Kepimo milteliai 1 arbat. šaukštel.
Miltai 500 g
Paruošimas:
1. Margariną sutrinkite su cukrumi, įmuškite ir išplakite kiaušinį. 2. Kepimo miltelius, kakava ir vanilinį cukrų sudėti ir išmaišyti su miltais. 3. Viska susėti į vieną dubenį išminkyti. 4. Kelioms valandoms tešlą palikite šaldytuve. 5. Iškočiokite suformuluokite norimas figūrėles. Apibarstykite perliniu cukrumi. 6. Kepkite 170 C apie 10 - 12 min.
PANAŠŪS RECEPTAI