Mieliniai blynai
Autorius: Neringa
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 60 g
pienas 2 stikl.
Sausų mielių 7 g
Cukrus 2 valg. šaukšt.
Dtuska 1 žiups.
Paruošimas:
Išmaišom šiltą pieną su mielėm ir miltais bei palaukiam, kol tešla pakils. Vėliau įdedam visus kitus produktus, gerai išplakam ir paliekam pastovėti apie 15 min. Valgomuoju šaukštu kabinam tešlą, formuojam blynus ir kepam, kol gražiai apskrus.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.