keksiukai-piciukai
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 70 g
miltai 300 g
soda 1 arbat. šaukštel.
druska 1 arbat. šaukštel.
aliejus 1 valg. šaukšt.
grietinė 125 g
vanduo 0.25 stikl.
fermentinis sūris 200 g
dešra 200 g
konservuoti agurkai 100 g
švieži pomidorai 2 g
poras 50 g
Paruošimas:
Ant nedidelės ugnies ištirpinti margariną. Į dubenį suberti miltus, sudėti grietinėje gesintą sodą, aliejų, vandenį ir jau atvėsusį margariną, šiek tiek pasūdyti. Viską gerai išminkyti, kol tešla nebelips prie rankų. Padą plonai iškočioti, supjaustyti taip, kad gabalėliais būtų galima iškloti keksiukų formelių dugną ir kraštus. Vidų ištepti pomidorų padažu ir vidų pripildyti pjaustytų priedų (dešros ir daržovių). Viršų apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu. Piciukus kepti apie 25-30 min, iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.