Austėjos keksiukai
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 100 g
Miltai 95 arbat. šaukštel.
Cukrus 25 g
Kakavos milteliai 2 valg. šaukšt.
Kepimo milteliu 0.25 arbat. šaukštel.
Kiaušinių 1 vnt.
Kondensuoto pieno 100 g
Vanilinio cukraus 0.25 arbat. šaukštel.
Druskos 1 žiups.
Paruošimas:
Sutarkuoti margariną, kad jis taptų minkštas. Sudėti cukrų, druską vanilini cukrų į minkštą margariną ir mikserio pagalbą visą masę išplakti iki purumo. Supilti saldinta kondensuotą pieną ir išplakti iki vientisos mases. Įmaišyti po vieną kiaušinį po kiekvieno gerai išplakti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Padalinti miltus į dvi dalis. Į vieną masę įmaišyti kakava. (Mes per skubėjima viską supylėm į vieną tad keksiukai gavosi kakaviniai, o ne zebriukai) Kekso formą ištepti margarinu. Supilti baltą tešlą ir po to kakavinę ir šiak tiek pamaišyti. Kepti iki 170 c. Įkaitintoj orkaitėj apie 45 min.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.