Keksas
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 120 g
Miltai 190 g
Kepimo milteliai 0.5 arbat. šaukštel.
Cukrus 50 g
Vanilinis cukrus 0.5 arbat. šaukštel.
Druska 0.5 arbat. šaukštel.
Kiaušiniai 3 vnt.
Kondensuotas pienas 200 g
Razinos 2 saujelė
Paruošimas:
Cukrų, vanilinį cukrų, druską ir minkštą margariną išplakite mikseriu iki purumo. Supilkite kondensuotą pieną ir išmaišykite iki vientisos masės. Įmaišykite po vieną kiaušinį ir po kiekvieno gerai išplakite. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykit į kiaušinių masę. Suberkite razinas. Kekso formą ištepkite margarinu. Supilkite tešlą. Kepkite iki 170°C įkaitintoje orkaitėje apie 45 min. Skanaus :)
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.