Karameliniai keksiukai
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 90 g
Rududu 1 skardinė(s)
Miltai 250 g
Cukrus 2 valg. šaukšt.
Kiaušiniai 2 vnt.
Kepimo milteliai 1 arbat. šaukštel.
Šokoladas 1 pakelis
Paruošimas:
Miltus sumaišome su kepimo milteliais. Baltymus atskiriame nuo trynių. Baltymus su šaukštu cukraus išplakame iki purių putų, o trynius išmaišome su likusiu cukrumi. Į trynių masę supilame lydytą margariną, Rududu. Viską gerai išmaišome, įsijojame miltus. Atsargiai įmaišome baltymus. Tešlą pyliojame į kepimo sijonėlius, kepame 180 C karštumo orkaitėje, apie 20min. Atvėsusius keksiukus įdarome lydytu šokoladu.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.