Sluoksniuotos bandelės
Ingredientai:
miltai 500 g
pienas 250 ml Sausos mieles 7 g cukrus teslai 1 valg. šaukšt. druska 1 arbat. šaukštel. kiausiniai 2 vnt. margarino VILNIUS kepiniams 50 ml aliejus 50 ml grietine 50 ml lydytas margarinas teslos tepimui 200 g cukrus sluoksniavimui 350 g
Paruošimas:
Miltus persijokite su sausomis mielėmis, suberkite cukrų, druską, gerai išmaišykite. Pilkite pašildytą pieną, įmuškite kiaušinius ir išmaišykite. Supilkite aliejų, grietinę ir ištirpintą margariną. Gerai išminkykite tešlą ir leiskite pakilti 15-30 min. Po to iškočiokite, ištepkite lydytu margarinu, barstykite cukrų. Dėkite kelis sluoksnius vieną ant kito, kuriuos taip pat ištepkite lydytu margarinu, barstykite cukrų. supjaustykite kvadratais. Dėkite į paruoštą skardą, kurią išklokite kepimo popieriumi. Pašaukite į orkaitę 180C, apie 30 min.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2021 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|