Vyniotinis su varške
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 20 g
kiaušiniai 2 vnt.
cukrus 60 g
miltai 60 g
citrina 0.5 vnt.
kepimo milteliai 0.5 arbat. šaukštel.
druska 0.5 žiups.
liesa varškė 100 g
uogos 1 saujelė
Paruošimas:
Padarykite tešlą vadovaujantis 8 pamoka. Tešla supilti į stačiakampe kepimo formą išklota kepimo popieriumi. Kol tešla kepa su virtuviniu kombainu (blenderiu ar kaip tik sugalvojate) išsukate vientisą masę iš varškės ir norimų uogų. Kai biskvitas iškeps išimkite, nestoru sluoksniu užtepkite gautos varškės masės ir susikite, tai turite daryti greitai, kol biskvitas dar šiltas (jei jis atšals pradės lūžinėti). Vyniotinį susukite į maistine plėvele ir palikite šaldytuve 2-3 val. Skanaus
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.